Tradueix-nos

TALLER AFRICAN GOSPEL

05 i 06 d'abril de 2013 a l' Espai Marfà de Girona.

Divendres 5 abril tarda - vespre: de 16:30h a 20:30h

Dissabte 6 abril matí de 10:00h. a 14:00h.

Participació dels alumnes al concert final dels GOSPELIANS el mateix dia 6 al vespre a LA MIRONA.

Preu: 20€. Inclou entrada al concert del vespre

Inscripcions AQUÍ. Places limitades!

gospelians web bona"Tothom pot cantar, igual que la gent poden parlar. És l'interès constant que importa," diu la Karol. "Tot depèn de com es canta i com es sintonitza les capacitats. Importa la confiança i la creença en un mateix, la resta seguirà. No implica que cantis bé o malament. Cada persona tindrà la seves fortaleses, i ha d'enfocar-les i no hauria d'implicar cap tensió. La idea és expressar-se naturalment i puc ajudar a formular un estil."

Per arribar a fer sortir tot allò que amaguen els participants dels tallers que dirigeix, no només utilitza arguments estrictament musicals. Una bona dosi de relaxació inicial és imprescindible. Estiraments, massatges, un procés iniciàtic i progressiu per prendre consciència del ritme, ingredients que en la seva justa mesura ajuden a preparar el cos pel devessall d'emocions que seguiran.
Percepció del cos, dels suports, dels lligams amb el terra, de l'amplitud de l'espai que ocupem i en el que ens movem.
"Acabes adonant-te de que tot, tot el cos és instrument i vehicle per expressar-nos, per transmetre el més intens" diu la Karol qui no només ho viu si no que té prou experiència i passió per transmetre-ho i fer-ho viure.

En el taller 'African Gospel' es centra en el ritme, i els participants aprenen exercicis, moviments i un repertori de cançons majoritàriament de Sud-áfrica, tot aixo acompanyat per un percussionista.

'African Gospel' ens uneix en una experiència vital.